Nya vinterjackor

Jag vart i desperat behov av ny vinterjacka i år. Slängde den gamla i våras då den börjar falla i sönder och vart flera storlekar för stor. Och den höstjacka (ja jag kallar den det för inte fasiken värmer den någonstans) som jag haft fram till nu är också väldigt stor trots att jag köpte den ifjor. Ska använda den till och ifrån gymmet med fleecetröja under fortsättningsvis så man inte svettar ner det fina.

Men man vill ju vara lite stylish så nu har jag införskaffat nya vinterjackor. Ja det blev faktiskt 2 som den lyxlirare man är... Men jag kunde inte bestämma mig och prislapparna vart generösa så jag slog till. Båda två sitter jättefint tycker jag och skönt att ha på sig något som passar. Blir ju så när kroppen är i ständig förändring - antingen för tajt eller för löst. I-landsbekymmer i kvadrat!

http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/ytterplagg/6609620/Jacka/?styleId=16551535
Ja en RÖD och inte svart som alltid annars. Jag ser ett trendbrott i mitt mode liv :-)

http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/ytterplagg/6585834/Jacka/?styleId=15881268
Men fick ju kompensera det hela med en svart i alla fall :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?