Jag borde bli sponsrad...

... är det inte så alla storbloggare har det? Liksom rekommenderar än den ena produkten eller stället och sen det nästa. Och alla läsare ska ange en kod typ "hälsa från bästa bloggerskan så får du major discount". Hmm efter allt gymprat så kanske jag kan bli sponsrad av Actic eller Sportlife eller nån? För just nu är det mycket som händer. Lite hemlisar får man ju ha även om man bloggar men ni är de första som får reda på alla nyheter på denna hälsoresan :-)

Tycker också det är otroligt kul att det är en hel del som frågar om gym- och träningsråd. Var tycker du jag ska träna, och varför och har du testat detta passet och vad tyckte du? Tina har du något tips på en övning eller hur gör du med kosten där? Eller hur fixar du att vara så motiverad och hur peppar du dig själv? Via bloggen, via mail, via FB och i verkliga livet. Ni frågar moi - det är stort!

Och jag älskar verkligen det! Har hittat mitt kall här i livet och enjoying every minute. Eller okej träningsvärken i överarmarna efter Julians Box i måndags får gärna försvinna... Men annars så borde jag jobba med att bara utvärdera gym- och träningspass, jobba med att motivera andra på deras hälsoresa, testa träningskläder och spabehandlingar får vi ju inte glömma. Det hade varit livet!

Kan inte du sponsra mig eller ge mig ett sådant jobb?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass