Masterclass med Beto Perez

Hola zumba lovers... eller nåt. För er som följer bloggen på FB så har ni redan sett en del av bilderna från igår men här kommer lite fler. Jag var alltså på Ballerups Super Arena för 2 timmars zumba med urfadern Beto. Som jag befarat var det 99% tjejer i zumbaoutfits och vilka outfits....

Vissa vart jättefina och andra hmm nä jag säger inget. Men det var färgglatt och hög stämning. Jag tyckte det blev ett lite antiklimax i början när Beto kom ut på scen för då blev ju de flesta kärringarna till sig i trasorna. Fast då skulle det ju filmas inledning ett par gånger. Ett tag befarade jag att jag skulle stå på golvet vid midnatt och höra take 102...

Men när zumbapartajet väl kom igång så öste det på och svetten lackade. Vid ett tillfälle frågade mr star himself hur många instruktörer wa sin the house. Jodå många många händer upp och jag kände mig lite utanför. Fast jag får säga att jag tyckte inte alltid de kunde svänga bättre på rumpan än jag.

Det var också lite av en chock vad det gäller deltagarna. På SUPER SATURDAY så vart ju 99% väldigt fita medans här vart det kanske knappt 50% dvs alla storlekar av kroppar shaked loss på arenagolvet. Skönt för då känner man sig inte utanför men samtidigt lite förvånade för jag hade bara antagit att det skulle vara ett liknande klientel. Men it was all for the better!

Redan i kön börja zumbaoutfitsen härja...
 Inträdesband som matchade min outfit...
 Tom arena som fylldes snabbt
 Laddade med kycklingsallad - mumsig!
 Beto himself on stage!
 Massa zumbamänniskor
 Svettig bloggerska tog en liten paus
 Fullt ös på scenen
 Lite sådär från ovan...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass