Fortsätt till huvudinnehåll

TRX dagen lång!

Strax innan kl 9.00 klev jag in på Nordic Wellness på Djäknegatan. Jag har varit där innan tex kan du läsa och se lite bilder här: http://www.butterflytina.com/2011/11/jattekul-traning.html. Inte det lättaste att uppdatera under dagen dock då detta är som en bunker :-) Inga fönster, inget syre, inget nät men väldigt central och schyssta lokaler. Robert, vår lärare från Concept, välkomnade oss och efter lite tekniska problem att komma in i det inlåsta rummet där de efterlängtade TRX:n fanns så satte dagen igång.

Fullt ös med teori varvat med praktiska övningar så när det var dags för lunch tog jag chansen att följa med för att hämta - dels för att få lite luft och dels för att jaga steg :-) Efter en god räksallad från Redfellas så var det bara på det igen. Under dagen körde vi igenom en mängd olika övningar för ben, överkropp, core, stretch, rörlighet och allt möjligt. Vi har gått igenom alla beståndsdelarna utav en TRX, do's and dont's, upplägg utav pass och vi fick testa på att instruera. Helt enkelt en fullmatad dag!

Snabb dusch och sedan gick Nina och jag igenom Malmöfestivalsmassorna till Siesta för en god middag. Efter en massa snickesnackade och mys så tog jag tåget hem. Samlade steg på vägen hem och sedan väl hemma blev det ett bar och en kopp te för att uppdatera maken om dagen. Idag känns kroppen lite mör framför allt rumpan och skuldror men annars helt ok. Dock har jag av någon anledning värsta blåmärket på höger armbåge. Fråga inte för jag har ingen aning :-)  

Jag är jättenöjd med dagen och fått en massa ny inspiration samt kunskap. Plus en massa nytt självförtroende för yikes denna kroppen kan göra en hel del nu som den inte kunde med TRX i början på året. Jag känner mig motiverad och laddad att utmana mig själv! Håll nu tummarna att jag blir certifierad... Nu dags för dag 2 och Triggerpoint so wish me luck!

Here we go men jag vart väldans nervös...

Gäller att muta in sitt hörn eller?

Här är ju de älskade gula banden! 

Voila lunchbordet är dukat 

Teoriplugg

Linslusen... 


Inte de enda cirkuskonsterna jag testade på :-) 


Okej nu ska vi testas... 


Nina gjorde ett strålande jobb! 

Teoir och vattenflaskan samsades fint under dagen 

Bara tjejer men kul hade vi!!! 

Mumsig gösmiddag! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…