Grym spinning!

Det gäller ju att testa alla möjliga pass på Actic framtill den 10 september då presentkortet slutar gälla. By the way jag måste säga att Actic är nog den kedja jag känner till som är så oerhört generösa med att man får prova på. Bra där Actic! Så hittills i veckan har jag varit på: JustDance, ReShape och Puls. Dagens testa på vad spinning. Vart väl typ mitt tredje spinningpass detta året...

Jag var nyfiken på hur det skulle kännas med typ 25 kilo mindre på kroppen, en svanskota som samarbetar och sommarens cykling i benen. Värmde upp genom att cykla in till Lund så vart svettig redan innan :-) Stötte på Suzan redan i omklädningsrummet. Perfekt för då kunde hon lotsa mig till spinningsalen samt hjälpa mig med inställningarna som är en hel vetenskap. Till sist så blev det perfekt om än ovant eftersom jag inte är så spinningvan.

Tyvärr har jag ju inte spinningskor (än...) och jag har förstått att det är något helt annat att spinna då. Men jag måste säga att dagens spinningpass vart det bästa i mitt liv! Fick nästan lite spinning high (för det finns väl en sådan också eller?) och jag tänkte under tiden att fasiken nu fattar jag grejen - varför man fastnar för denna träningsformen. Så har jag inte känt tidigare utan mest kämpat mig igenom minut för minut för att se kalorierna ticka upp på pulsklockan...

Visserligen kunde jag inte stå i alla "backar" för fick sådan kramp i hålfötterna pga skorna men det vara inte för att jag inte orkade som tidigare. Bestämde mig en bit in att benen får inte stanna förrän passet är slut! Tidigare har jag alltid pausat lite här och där för att kroppen har gjort för ont :-( Jag tänkte och upprepade för mig själv - jag ska ge allt jag kan benen får inte stanna. Inte hålla på orken som jag ibland gör när jag är osäker för att jag inte vill krokna. Tom när man skulle spinna utav tusan dvs benen går som trumpinnar kunde jag hänga på! Tidigare har jag inte haft orken, krampat, inte vågat och det har gjort för ont i tex knäna.

Så dagens spinning var GRYM!!! Suzan var en grym instruktör! Hennes musikval vart grymma! Cykeln vart grym! Men grymmast vart your's truly :-) Jisses jag blev verkligen biten utav the spinning bug idag... Vilken skillnad mot sist i början på året. Lättare att trampa utan ont i kroppen även om fötterna protesterade lite. Låren tog inte emot utan jag kunde trampa fritt. Jag hade orken. Jag vågade ta i. Och jisses vilken benträning och svetten lackade - me love!!! 

Chansade inte utan tog med extra gelsadel :-)

Grymma Suzan - tack för all hjälp och pepp!!! 

Kramen till henne för mitt bästa spinningpass där inte kroppen ställde till det. På torsdag är det dags igen :-) 

 Spännebild... 

Denna pad thai var jag värd och tror mig inte en smula kvar typ 5 minuter senare... 

Plus lite lyxig lördagsshopping innan maken och jag cyklade hem. Nu myser jag med gott te i soffan väldigt nöjd med min insats! 

Kommentarer

 1. Skit vad härligt Tina! Så glad för din skull! Suz är grym spinninginstruktör. Jag gillar ju inte spinning egentligen men går mer än gärna på hennes pass då jag får en sådan kick av hennes pepp och musik. Bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Camilla och jag är glad för min skull att kroppen samarbetade!

   Radera
 2. härlig känsla när man hittar spinnings glädjen snart dax att hitta tillbaka till spinningsalen för min del också :) kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ska testa två spinningpass till denna veckan så får vi se om det håller i sig :-) Kram!

   Radera
 3. Vad har du för storlek? Jag har ett par spinningskor strl 39 du kan få låna på torsdag om du vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har 38 i vanliga träningsskor - funkar det då? Kul att vi ses på torsdag och tack för erbjudandet!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass