Mer om hälar...

Tog av en del utav tejpningen i fredags för hade typ nästan kramp under foten där hålfoten tejpats upp. Åh kändes som foten kunde andas igen! Men yikes vad det kan klia under den där tejpen... Ibland blir jag så trött på mig själv för Frida frågade om jag hade känslig hud och fötter. Nädå kastar jag ur mig. What är det något jag har är ju just det med huden som torkar och spricker om jag inte smörjer varje dag. Plus fotvård vart 3-4 veckor för att hålla dem i trim just pga av huden. 

Men så kändes det så pinsamt att säga - nä vet du vad det har jag faktiskt när jag så snabbt kvittrat nej. Suck blir så trött på mig själv. Så det är väl bara att krypa till korset nästa gång och erkänna alla synder... Annars tycker jag tejpningen om hälen funkar väldigt bra. Foten känns stabilare och jag kan belasta rätt så jag inte kompenserar någon annanstans. Good stuff! Så nu ska tejpen sitta till onsdag då den åker av för att jag ska testa några dagar utan innan nästa besök. Tajmade också nästa fotvårdsbesök till torsdagen så fötterna får lite extra kärlek.

Här är lite bra tips och info med samma övningar som jag jobbar på!
http://bloggaromtraning.se/marathonmia/2013/03/plantar-fasciit-halsporre/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass