Veckans status - 1 vecka kvar!

Måndag
Steg: 12021, 9,015 km, 356 kcal.
Träning: 50 min cykling, vila efter helgen.
Kost: 1496 kcal - mumsig kycklingsallad och Bounce Spirulina funkar numera
Sömn: Kom i säng i tid och sov som en stock. Lite trött efter helgen...

Tisdag
Steg: 11684, 8,763 km, 343,2 kcal.
Träning: 50 min cykling, 65 min tabata.
Kost: 1761 kcal - fisksoppa och räksallad. Hungrig dag och fick lägga till både förmiddagsmellis plus lite extra på eftermiddagen för att ha energi. Efterdyningar ifrån helgen eller?
Sömn: Kom i säng i tid och sov som en stock.

Onsdag
Steg: 12091, 9,068 km, 346,9 kcal.
Träning: 1h cykling, 50 min JustDance (kul men inte så svettigt), 55 min Reshape (detta gillade jag)
Kost: 1613 kcal - mera fisk idag i form utav torsk och sedan laxsallad. Har kommit fram till att jag mår helt klart bäst utav att äta fisk/skaldjur och kyckling.
Sömn: Kom i säng i tid - good girl!
Första besöket på iKLINIK för hälen - äntligen har jag kommit till skott...

Torsdag
Steg: 12060, 9,045 km, 336,3 kcal.
Träning: 50 min cykling, 55 min Knockout som bidde Puls istället (bra pass), 25 min crosstrainer.
Kost: 1816 kcal - fick fylla på extra vid lunch för då vart kroppen för orkeslös och behövde mer energi. Bra där att jag känner efter vad kroppen behöver och inte knoppen...
Sömn: Kom i säng i tid - good girl!

Fredag
Steg: 11673, 8,754 km, 329,9 kcal.
Träning: 30 min crosstrainer, 25 min Reshape (skulle vart 30 min men inte riktigt - gillar inte så korta pass).
Kost: 1997 kcal - fyllde på lite extra denna dagen också med bl.a. stor portion utav korv stroganoff och ris på lunchen. Tjoho sa kroppen och musklerna kändes laddade igen!
Sömn: In a flow och kom i säng!

Lördag
Steg: 4568, 3,426 km, 116,5 kcal (jagade inga steg för hälen trilskades).
Träning: 55 min Spinning med Suzan, 30 min crosstrainer, 55 min cykling.
Kost: 1607 kcal - mumsig pad thai till lunch och hemmalagad tomatpaj, sallad, grillad kyckling och sås!
Sömn: Lite senare i sängen men det är ju lördag :-)

Söndag
Steg: 3881, 2,910 km, 95,2 kcal. Jaga inte heller några steg utan nötte soffan istället. Bra för hälen känns det som.
Träning: 15 min rörlighet (kettlebellcirkel). Skulle tränat tabata men hade inte energin för just nu lite deppig över stålplattans osamarbete.
Kost: 1730 kcal - gårdagens rester plus lite extra kvarg och ägg för att ladda kroppen inför sista veckan :-)
Sömn: Snart dags för sängen och hoppas det där jäkla tejpen kring hälen slutar kliar så jag får en natt utan fnattande :-)

Sammanfattning
Veckans vikt: 74,5 kilo (21/8, 23/8 och idag). Kvar till mål: 4,5 kilo. J#¤%a kropp att den aldrig samarbetar när huvudet vill så mycket :-) Deppar men ger inte upp utan kör på. Fast man måste tillåta sig att vara lite nere också men inte deppa a la äta allt socker som finns i världen...
Steg: 5 utav 7 - vilade hälen i helgen och det känns mycket bättre nu.
Träning: 5½ utav 7  - vilan behövdes på måndagen :-) Och dagens cirkel är ju inte jätteansträngande för mig rent fysiskt. Cykling till och från jobb 4 utav 5 dagar men det bidde faktiskt 5 för jag cyklade samma sträcka på lördagen istället!
Kost: Väldigt bra matvecka men fick fylla på med lite extra mitt på för hade helt enkelt inte tillräckligt med energi i kroppen för träning.

Kommentarer

  1. Tina! Du är verkligen nitisk och målmedveten! Go' inställning har du oxå. Glimten i ögat som är så viktig ;-) Nu har ju jag inte följt dig så länge, men jag är ändå övertygad om att du kommer klara ditt viktmål förr eller senare även om kroppen verkar bråka lite med dig just nu... Du är en klok kvinna och har säkert därför redan själv tänkt på att det faktum att din kropp inte riktigt vill samarbeta just nu KAN bero på att du medvetet eller omedvetet är lite stressad över om du kommer nå ditt viktmål eller ej på utsatt tid. Det är bara att köra på och försöka slappna av så gott det går! Lycka till! Jag håller tummarna ;-) Ser så fram emot att få träna kettlebell för dig! Stor kram/Jenny M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jenny för din fina kommentar. Jomenvisst kan det beror på många olika anledningar varav stress att nå ett mål på utsatt datum kan spela in. Tror jag helt klart. Det är väl snarare att "man tycker man förtjänar ett minus" när man skött sig som jag faktiskt gjort. Men se där det är kroppen som bestämmer och det enda jag kan göra är att go with the flow :-) Och deppa lite... Ser fram emot att ses snart!!! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass