TRX dagen lång!

Strax innan kl 9.00 klev jag in på Nordic Wellness på Djäknegatan. Jag har varit där innan tex kan du läsa och se lite bilder här: http://www.butterflytina.com/2011/11/jattekul-traning.html. Inte det lättaste att uppdatera under dagen dock då detta är som en bunker :-) Inga fönster, inget syre, inget nät men väldigt central och schyssta lokaler. Robert, vår lärare från Concept, välkomnade oss och efter lite tekniska problem att komma in i det inlåsta rummet där de efterlängtade TRX:n fanns så satte dagen igång.

Fullt ös med teori varvat med praktiska övningar så när det var dags för lunch tog jag chansen att följa med för att hämta - dels för att få lite luft och dels för att jaga steg :-) Efter en god räksallad från Redfellas så var det bara på det igen. Under dagen körde vi igenom en mängd olika övningar för ben, överkropp, core, stretch, rörlighet och allt möjligt. Vi har gått igenom alla beståndsdelarna utav en TRX, do's and dont's, upplägg utav pass och vi fick testa på att instruera. Helt enkelt en fullmatad dag!

Snabb dusch och sedan gick Nina och jag igenom Malmöfestivalsmassorna till Siesta för en god middag. Efter en massa snickesnackade och mys så tog jag tåget hem. Samlade steg på vägen hem och sedan väl hemma blev det ett bar och en kopp te för att uppdatera maken om dagen. Idag känns kroppen lite mör framför allt rumpan och skuldror men annars helt ok. Dock har jag av någon anledning värsta blåmärket på höger armbåge. Fråga inte för jag har ingen aning :-)  

Jag är jättenöjd med dagen och fått en massa ny inspiration samt kunskap. Plus en massa nytt självförtroende för yikes denna kroppen kan göra en hel del nu som den inte kunde med TRX i början på året. Jag känner mig motiverad och laddad att utmana mig själv! Håll nu tummarna att jag blir certifierad... Nu dags för dag 2 och Triggerpoint so wish me luck!

Here we go men jag vart väldans nervös...

Gäller att muta in sitt hörn eller?

Här är ju de älskade gula banden! 

Voila lunchbordet är dukat 

Teoriplugg

Linslusen... 


Inte de enda cirkuskonsterna jag testade på :-) 


Okej nu ska vi testas... 


Nina gjorde ett strålande jobb! 

Teoir och vattenflaskan samsades fint under dagen 

Bara tjejer men kul hade vi!!! 

Mumsig gösmiddag! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass