Not so ugly längre...

Bästa Anette blev lite chockad igår när jag visade upp foten men pysslade om den så fint. Hon sa att hon inte förstod hur jag kunde ha stått ut så länge med tejpen. Och att min smärtgräns måste vara otroligt hög. Jajo det är den väl och eftersom jag alltid haft problem med fötterna så är jag van vid att det gör ont.

Kanske inte en good thing men verkligheten. Plus att man vill ju så gärna "lyda" för man vill bli bra. Även om det kliade så jag höllt på att bli galen. Man ska tydligen inte leka med allergiska reaktioner :-( Nåja jag har lärt mig en läxa hoppas jag. Bara jag kommer ihåg den för ibland är mitt minne jäkligt kort... Ber om ursäkt för "äckliga fotbilder" in advance :-)


 Måndagsbilden...

Okej denna sida ser väl fortfarande för jäkligt ut men bättre tycker jag!

Måndags...

Visst har denna blivit bättre?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass