Fotstatus

Okej foten brinner inte som eld längre och är inte lika ilsket röd. Dock kliar och skaver det fortfarande samt jag är lite sårig. Ska till min bästa fotvårdare Anette på torsdag så då får hon pyssla om mig lite. Under tiden smörjer och luftar jag foten så mycket som möjligt plus undviker "gnidande" i varma träningsskor.

Har i samråd med han jag delar hus med bestämt att det inte blir något jagades utav steg eller träning denna vecka. Förutom kettlebellspassen och cykling till/från jobb. Plus första träffen på Lomma-utmaningen på söndag men då ska jag ta det lugnt som tusan. Mest med för att det är första gången och jag vill få all info.

Skit att detta är upploppsveckan liksom men it is what it is. Jag har plenty utav tid att uppnå mina mål ändå. Nu gäller det bara för mig att sköta kosten (viktigast!), mentala tränandet och go with the flow så tar jag nya tag sedan. Tack för all omtanke och pepp!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass