Tack Röhnisch och Malin!

Idag hämtade jag ut ett efterlängtat paket från Röhnisch. Innehållet var nämligen fina löparoutfits som #teammalmövårruset vann i somras för bästa filmbidrag i B.A.B.Y. stadskamp. Tjoho och vi blev så glada. Och snälla Röhnisch gav även mig en outfit även om det egentliga priset bestod utav 6 uppsättningar. Väldans glad blev jag så tack så jättemycket för jag gillar verkligen deras kläder!!! 

Kände mig väldigt modig och slängde in en beställning på M... Nervöst testade jag först linnet. Check det funkade men byxorna kändes väldigt tveksam. Kan ju inte påstå att de gled på utan snarare ett scenario med "tajta strumpbyxor som man måste hålla fint i så de inte går i sönder samtidigt som man får slita som ett djur för att få upp dem en centimeter till...". Men det gick och maken och jag skojade om att nu vet jag hur en korv känner sig :-)

Tänk att jag fick på mig outfiten och det sitter ju riktigt fint. Byxorna lite tajta men jag kunde knäböja i dem :-) Och jag gillade verkligen att de gick så högt i midjan! Några kilo till i de nedre regionerna så kommer de sitta ännu bättre. Väldigt generöst utav Röhnisch och ett stort tack till Malin för valet utav vinnare och fixade av så fina priser!!! Tjejer - snart ses vi så ni också kan få era outfits!

Stort paket med fin tejp!

Wow nu ska här provas eller snarare ett litet nojigt wiiieee hur ska detta gå? 

Titta så fint!!! 

 Voila bloggerskan i vinsten!!!
PS! Vi kan väl ignorera frisyren. För ja den och färgen är ny men jag latade till mig efter träningen idag och fixade inte till den så där coolt. Återkommer med bild...

Jäpp byxorna är på och titta vilka fartränder. Jag kommer vara så snabb!!! 

Kommentarer

 1. Grattis!!!
  Ska vi matcha brallor imorgon? ;)

  SvaraRadera
 2. Snyggt som bara den ;) längtar tills jag skuttar runt i det ;) kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att ses idag och jag hoppas du blir nöjd! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass