Svettigt hjärta!

Denna veckan är ju första veckan på höstschemat. Vilket betyder för mig att på tisdagar håller jag ett kettlebellspass där jag tränar med deltagarna och på lördagar kettlebellsscirkel då jag inte tränar så mycket. Därför passade jag på att köra lite tyngre styrketräning i gymmet. Åh som jag saknat det!!! Jag värmde upp genom att cykla till Studio S och plocka fram alla kettlebells. Sedan på uppmjukningsserien med pinnen.

Efter det djupa knäböj och utfall i smithmaskinen. Sedan i raskt tempo körde jag igenom hela kroppen från ben, rygg, bröst, axlar, armar och mage. En timme tog hela passet och efter ett snabbt toabesök körde jag igång cirkelpasset. Perfekt start på helgen så tanken är att så här ska höstens lördagar se ut. Men mer om kommande veckor i bloggen på måndag.

Mina hantlar - I love you :-)
 

Ser ni lilla svetthjärtat på min arm?

Tillbaka i lilla salen för cirkeln men det funkar ändå. 

Men nu gäller det att göra sig för fin för vi är bjudna på bröllop. Ska ske på en innegård i Lund utomhus... Behöver jag säga att det ösregnar och jag har panik över vad jag ska ha på mig...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass