Säg hej till dessa finingar!

Var ju på Löplabbet i början på året och upptäckte då att Asics Nimbus funkar väldigt bra för min häl när jag ska ut och jaga steg. Köpte ett par pippigula som faktiskt slängdes i början på sommaren för då var de helt utslitna... Sedan tror jag typ i februari så klickade jag hem ett par vita/orange på nätet som nu börjar bli lite slitna men funkar fortfarande. Dock när jag hittade dessa så var jag ju tvungen - hallå de är ju ROSA!!!!

Fina tycker jag!!!

Kommentarer

 1. Riktigt snygga! Visst är det mycket roligare att träna i snygg outfit :-)
  mvh Storlek 36

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är de även om de är ROSA :-) Absolut och jag måste nu rensa ut lite i träningsgarderoben...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass