Misströstade lite...

Såg denna på Instagram häromdagen och den behövde jag! Är ju inte många dagar kvar till målet den 1 sep som jag satte i början på året. Då skulle drömvikten på 70 kilo uppnås. Tycker jag gör alla rätt med kost, träning och vila utifrån mina förutsättningar. Men samarbetar stålplattan och kroppen tror ni? Nähä utan 1,3 kilo upp på vågen denna veckan. WTF!!! Fast skillnaden denna gången är att ja jag blir lite trött i några sekunder men sen jobbar jag vidare. 

Det är kroppen som bestämmer när den vill släppa ifrån sig kilona (inte mitt huvud) och något jag lärt mig på denna resan är att min kropp är jäkligt seg på det. En sann överlevare som håller i varenda fettcell :-) Men sen rätt vad det är så tas det ett skutt neråt. Det jag ska göra även om det tar emot ibland är att tänka positivt, tänka "jag vill och jag kan", tänka "jag är lugn, trygg och säker" och stick with the program. Så kommer jag nå målet en dag. Kanske inte just den 1 sep men en dag snart!!!

Och min dröm är ju inte bara vad stålplatta visar - det är ju så mycket mer! Saker som jag redan uppnått och många till väntar!

Kommentarer

  1. Min 12 årige son peppar mig med orden :"When you want to give up, think about why you started!"

    Du fixar detta!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass