The ugly truth!

Kämpade på med foten idag men tänkte egentligen när jag begav mig upp till Actic Olympen att va fan håller jag på med. Jag kan knappt gå, vänsterfoten brinner som eld, det skaver något enormt i huden och jag ska åka träna. Idiot! Körde 30 min Power som är som BodyPump. Inte min grej för det är så stressigt. Till sist ligger jag i en hög på stepbrädan med vikterna halvvägs av stången medans de jäkla mojänger sitter som berg...

Jaja nya tag och på Puls-passet. Tog mig typ 5 sekunder att inse att detta håller inte. Det gör så j¤%&la ont!!! Envis som jag är så gav jag det lite till men 20 minuter senare fick jag stämpla ut. Usch det var länge sedan jag lämnade mitt i ett pass. Men det gick bara inte och tårarna brände. Inom om ICA och ner med en nybakad varm baguette i korgen - hallå den stod inte på inköpslistan!!!

Cyklade hem och nu vräkt jag i mig bröd med smör och Kalles. Bra där Jensen! Jaja nu går jag och lägger så blir det nya tag imorgon. Håll nu tummarna att när jag vaknar imorgon så har ett fotmirakel skett! Här kommer the ugly foot... Varning för starka bilder :-)

Snyggt eller?


Hela fotsulan är jättevarm och brinner som eld! 

Ilsket röd... 

Kommentarer

 1. Men du, allvarligt vad har hänt med din fot? Tycker du ska gå och kolla upp det där ser inte alls bra ut. Hoppas det blir bra så du kan fortsätta träna, du inspirerar med dina blogginlägg.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allergisk reaktion mot tejpen som sjukgymnasten satte på foten för hälsporren... Bättre idag så jag hoppas på det bästa :-) Tack så mycket Eva!

   Radera
 2. Usch! Det där ser inte skönt ut! Hoppas det läker fort nu när tejpen är borta. Hoppas oxå att du njöt ordentligt av baguetten för idag tar du nya tag, eller hur?! ;-) Ha en fin dag! /Kram Jenny M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä är inget skönt heller men bättre. japp nya tag och på det igen :-) Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass