Får inte lov att gå ut...

Kommer ni ihåg dessa svarta finbyxorna som jag kände mig extra fin i? Tydligen så är jag inte så fin längre... I måndags så träffade jag kollegan Sara efter ett pars veckor semester och istället för hur är läget etc. Så utbrast hon: "Amen hur ser du ut i de byxorna de är rent för stora". Jasså tycker du tyckte jag för de såg rätt så okej ut framifrån sa jag. Visserligen lite lösare runt låren och så men jag tyckte att det funkade. Tydligen är det bakifrån jag skulle kollat för idag så fick jag utgångsförbud utav maken. Får inte lämna huset i byxorna fler gånger och de ska slängas ikväll :-(

Jamen jag har ju knappt använt dem och jag är inte redo att ut och prova byxor. Jobbigt och känns som då skulle jag tappa allt självförtroende. Jag vet inte vilken butik jag ska gå till, jag vet inte storleken, jag vet inte vad som passar mer än att jag gillar när de går upp i midja, jag tror inte jag får på mig några andra byxor än de från Cizzi för jag är för tjock kring lår och rumpa. Men Cizzi är ju inte riktigt ett option för dessa var ju de minsta. Nä jag kör nog på leggings och mina jeans ett tag nu och samlar mod under tiden. Har du tips på byxor som passar en kort, rund om rumpan och lår med lite högre midja så får du jättegärna tipsa!!!

Okej efter detta fotobeviset så köper jag det hela men framifrån ser de lite mer okej ut i mitt försvar...

Kommentarer

 1. Kolla byxor på Flash, modellen Brenda kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va bra med byxtips. Tack så mycket!

   Radera
 2. Jag kan lova dig Tina att du inte kommer ha några problem att hitta byxor!! Men jag förstår din känsla :-)
  Du är jättefint!! Bra jobbat!

  kram Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis det är nog mer det där modet att våga prova en massa som tryter... Tack så jättemycket Christina! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass