Det är så här det börjar...

... man* börjar leka med tanken att börja cykla till jobb för att få lite mer frisk luft, ben- och konditionsträning och det är ju ändå rätt nära. Man startar så smått med cykelutflykter på semester och så börjar man utveckla tanken. Man kör igång och säger inga måste utan bara en kul grej. När två dagar har gått investerar man i en rosa cykelhjälm - gäller ju att vara säker liksom. Och efter tre dagar inser man att man svettas som en gnu av minsta rörelse och lägger om hela träningsschemat efter cyklandet. Dag 4 travar man in i värsta cykelaffären och köper glasögon så att ögonen inte ska rinna så mascaran sitter i urringningen. Ärligt talat vågar jag fortsätta detta cykeläventyr eller kommer det ta en månad innan jag är kittad från knopp till tå och ber maken om en racer i julklapp? Med vänliga hälsningar från en nervös nybliven cykelpendlare.


Ser inte klok ut men vill inte ha några ursäkter utan bara praktiska lösningar! 

*man ska läsas lika med bloggerskan Jensen

Kommentarer

 1. Ser bra ur Tina. Cykla är kul och man kan handla hur mycket som helst ;) Inte helt så billigt med cykel tillbehör heller ;) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj det finns alltså inget stopp på det :-) Kram

   Radera
  2. öhh nej fråga mannen min ;) vi behöver jo i principp två uppsättningar av allt också då vi båda cyklar :)Sen lite för att det är snyggt osv :)

   Radera
 2. Tycker du ser både fräck o söt ut i din nya hjälm + glasögon.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass