Jo jag är säker!

Titta vad jag fixat! Igår köpte jag en cykelhjälm. Tänkte det vart lika bra för jag vill inte sitta där på pottan med - varför gjorde jag inte det... Valde en rosa skatehjälm för den satt bäst, var skönast och snyggast. Lite tveksam om en 40-åring ska cykla runt med en rosa hjälm men sen tänkte jag va fasiken mer färg åt folket :-)

Snygg?

Kommentarer

 1. Allt klär en skönhet!!!
  Super fin, och en klok investering speciellt när du ska cykla i Lund som är näst in till galet ibland när du ska ta dig fram på två hjul :)

  Kram
  Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe tack Rebeca! Ja jag är faktiskt lite nervös för just nu är det lugnt men sen när alla kommer tillbaka... Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass