Kalla mig mästerkocken!

Ikväll vart det alltså premiär är hemma för rulader. Kvittar hur mycket ni hade betalt mig för att göra detta för några år sedan. Det hade aldrig hänt. Om maken velat ha rulader så hade han fått hitta dem ute på lokal någonstans. Jag tycker inte om sådan mat punkt slut. Jag tycker ju bara om skräpmat och socker. Men de där smaklökarna har verkligen förvandlats!

Hade förberett allt igår så jag skulle vara in good shape. Käkade lite Lottas fröknäcke med ekologiskt Bregott som uppladdning och för att jag vart hungrig :-) Hallå Jensen det där med att du blir hungrig utav träning är till viss del bullshit. Jag blir "hungrig" utav att ha för lite att göra... Men nog om det och tillbaka till ruladerna.

Läsa receptet, röra i grytan, läsa igen, ställa timern, stå och vakta, tröttna på det och började förbereda morgondagens kettlebellspass, kolla igen, läsa och röra. Lite så kan dagens matlagning sammanfattas. Fick freestyla såsen för det stämde inte alls och jag hade i lite mer grönsaker i. Till serverade jag blomkålsmos istället för pressade potatis samt ekologisk lingonsylt (med den minsta mängden socker jag kunde hitta i affären - yikes vissa innehöll 55% socker...) och pressgurka.

Okej let the rulad-making begin!

Ser lovande ut... 

OMG så gott det blev!!! Fick massa beröm utav maken som vart nöjd med kocken :-) Och ja detta var första portionen...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass