Äntligen min Naturalbox!

Idag har jag hämtat ut augustiboxen från Naturalbox.se. Tydligen hade den förra blivit krossade och denna var också lite tilltufsad. Men nothing broken så jag är nöjd. Hade hoppats på en annan smak från Getraw som jag inte smakat men maken har redan mumsat i sig lakritsen. Och toffeen har jag ju inte smakat så det kan jag inte klaga på. Men lite tips på vad sjutton man gör med Nyponpulver hade uppskattats...

The box...

...och innehållet - spännande!!!

Kommentarer

  1. Om du gör egna bars så använd nyponpulvret dät

    SvaraRadera
  2. Min 'svärmor' har nyponpulver i morgonyoghurten. Bra för lederna tydligen. Både för djur och människor.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass