Nyttigare biosnacks

Maken och jag hade planerat ett biobesök igår. Alltid lite trixigt för jag blir ju alltid frestad utav dofterna från popcorn och godis, jag ser påsarna hänga på rad och hör folk snaska på allt gotter runt omkring en. Okej what's the plan för en viktminskande bloggare? Jopp jag tog bort kärnhuset och klyftade 2 små äpplen in en påse. "Pepprade" i en massa kanel och skakade påsen. Ner med den i handväskan och voila jag var redo.

Dock aldrig en garanti att den påsen väl öppnas när jag sedan sitter där för då kanske andra saker frestar mer. Maken valde dock bort popcorn (puh men inte för att jag bad om det vill jag poängtera för jag kan inte styra vad andra väljer bara för att inte jag äter) och valde nyttigare godis från Renée Voltaire. Det är ju kanon att sådant plus nötter finns på Filmstaden numera tycker jag. Vi hade lite kvar på ett presentkort så maken valde 3 olika påsar (1 tömd med två med hälften med sig hem...). Det bidde Lovely Lakrits, Chokladoppade incabär och Tranbär doppade i apelsinchoklad.

Jag smakade ett incabär (sega, lite syrliga och god mörk choklad) och ett tranbär (lite annorlunda med apelsinchokladen men väldigt goda). Dock är det ju tyvärr så att även om det är nyttigare så innehåller det fortfarande mycket energi så viktminskande bloggerska fick snällt hålla sig till sina äppleklyftor. Jag fixade det och är helnöjd med mig själv!!! Jag har äntligen hittat ett biosnack som funkar and me like it a lot!

Bloggerskans påse!

Massa bättre än godispåsar att välja på! 

Kommentarer

 1. Gud vad smart!
  Tack för tipset, jag ska göra nystart nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det Ting - jätetgott, lite sött, crunchy och nyttigt! HEJA DIG!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass