Mera träningskläder

Efter kettlebellspasset i söndags så vart det instruktörsmöte på Studio S. Lite info och feedback. Plus att vi fick ett linne och överdragsbyxor med logga. Det här med storlekar alltså... Linnet är M och sitter tajt. Maken sa inte för tajt men jag är lite tveksam. Byxorna i L är som korvskinn runt låren - som vanligt :-( Hade jag dock tagit större storlek så hade de fladdrat ännu mer i midjan. Grr varför kan inte en M vara en M och en L vara en L i alla kläder???

Kommentarer

 1. För att - tja, även om storlekarna vore exakt likadana i alla märken så skulle modellerna ändå inte alltid passa alla. Men det ar besvärligt att vara konstruerad med starka lår, breda höfter, runda skinkor och smal midja. Den kroppsformen är helt enkelt inget som kläddesigners tar hänsyn till (utom - tadaaa! hos Röhnisch då...). Köper jag ett linne ska jag oftast ha storlek M eller S, är det en t-shirt eller en skjorta måste jag ha minst L och gärna XL för att den ska passa om axlarna men då blir den gigantisk lite längre ner och allt som oftast för kort ändå. Byxor och tights kan vara allt från M till XL eller inte alls möjliga beroende på modell. Allt som oftast får jag acceptera ett rejält glapp i midjan för att få plats med lår och rumpa. Så nej, det är inte lätt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det håller jag med om att modellerna är olika. Mest att här var det sådan skillnad mot tex nike, röhnisch, armour etc som jag tycker jag ändå har hyfsat koll på storlekarna. Man får helt enkelt skräddarsy allt för bästa passform :-) Men ja jag tänkte utforska Röhnisch byxor mera nu för jag tror de kan passa mig också!

   Radera
 2. Kul att se dig härom dagen Tina! Hoppas hälen blir bättre snart, det ser verkligen inget vidare ut. :( Du , det där linnet är snålt tilltaget i storleken. Mitt i S sitter tajtare än jag önskar. Och byxorna är märkliga i modellen, stora i midjan och smala i benen. Det är mao inte alls dig det är fel på!!! :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma Nellie! Jodå den blir bättre och bättre :-) Tack för din kommentar för ibland blir man lite snurrig och tror att det bara är ens egen kropp som ställer till det. Tyckte precis som du att linnet vart tajt och byxorna stora i midjan men tajta i låren! Tack! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass