Trodde jag inte...

Igår for maken och jag runt för att fixa massa ärenden såsom recept på Apoteket, fixa presentkort till kommande fölsegrisar, köpa bestick på Ikea som vi skulle gjort när vi flyttade (hallå gick ju bara nästan två år :-)) och jag lyckades också klämma in lite shopping :-) Skulle egentligen inget ha men vips så kom jag hem med två påsar - hur gick det till? Får nog påbörja den där utrensningen utav för stora kläder på allvar för att få plats.

En favoritaffär för mig på Nova är Saint Tropez. Tidigare har jag varit väldigt begränsad i mitt urval så just nu jobbar jag med att förstå vad som passar min kropp. Hur ska egentligen ett klädesplagg sitta? Bästa maken var med mig som smakråd och "prata frun rätt när hon nojar". Likaså att nu kan jag välja det jag tycker om och inte bara köpa för att det passar. Så en hel del ratades för att det inte satt snyggt eller inte vart jag. Bl.a bidde det detta linnet i flera färger bla grått, rosa och vinrött i storlek M, denna skjortan i rosa och denna i grått  i storlek L.

Sedan pratade vi om att undrar när vinterjackorna kommer in för i våras/somras missade jag ju vår/sommarjackorna med flera månader. Har liksom inte riktigt koll på det där med säsonger och när allting sker i modevärlden :-) Så gick vi förbi MQ en annan nybliven favorit för mig. Och då såg vi att det hängde ju jackor. Åh shit är det verkligen redan dags i början på augusti med solen stekandes utanför?

Vi gick in och jag började prova mest för att "lära mig vad som passar den nya kroppen" och inte för att köpa köpa. Nej, jo kanske, prova en annan storlek haglade hit och dit. Hittade en jag verkligen gillade och provade i storlek 42 som redan det var en drömstorlek. Så säger både maken och affärsbiträdet att nej du borde nog prova en mindre. What? Nej det kommer aldrig gå! Men utifrån MQ gick denna bloggerskan med denna jackan i storlek 40. Holy macaroni!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass