Fortsätt till huvudinnehåll

Veckans status - 4 veckor kvar!

Måndag
Steg: 10580, 7,935 km, 299,9 kcal.
Träning: 50 min cykling (premiär till jobbet - skönt men svettigt och de där bugsen plus regn på hemvägen men så lätt ger jag inte upp. Dock kommer det ju bli bilen vissa dagar då jag tex ska handla).
Kost: 1659 kcal - kycklingsallad på rester och kycklingrester på kvällen...
Sömn: Kom i säng i tid på söndagen men för varmt... Sov hyfsat dock men när kl ringde 06 så ställdes den om till 07 och crosstrainern förträngdes :-)

Tisdag
Steg: 10439, 7,829 km, 291,4 kcal.
Träning: 50 min cykling, 1h styrka på Itrim.
Kost: 1553 kcal - nästan en repris på gårdagen då det fanns mer rester men det bidde även varma mackor med en stor fräsch sallad till. Förr i tiden hade det bara varit en massa varma mackor på tallriken och inget grönt nu tvärtom. Det vart jättegott som all mat är nu för tiden!!!
Sömn: Kom i säng och sov gott!

Onsdag
Steg: 10871, 8,153 km, 316,7 kcal.
Träning: Körde till jobb då jag skulle handla efteråt. Kettlebells inställd så jag lagade matlådor istället.
Kost: 1628 kcal - lunchbuffe är farligt Jensen speciellt med nybakat bröd...
Sömn: Kom i säng och sov gott!

Torsdag
Steg: 12272, 9,204 km, 348,8 kcal.
Träning: 50 min cykling, 1 h crosstrainer.
Kost: 1459 kcal - bra matdag.
Sömn: Kom för sent i säng pga matlagning...
Gruppträff på Itrim - trevlig träff och bra att lära känna igen fler människor tycker jag så det blir mer som hemma.

Fredag
Steg: 11498, 8,623 km, 325,4 kcal.
Träning: 50 min cykling, 1h styrka på Itrim.
Kost: 1868 kcal - åt för mycket bröd till lunch för jag vart "mens:ig" men förr i tiden hade det varit choklad och godis... Plus trött så då är det lättare att falla för en extra korv till grillmiddag :-)
Sömn: Trött när klockan ringde. Kom sent i säng.

Lördag
Steg: 12455, 9,341 km, 419,5 kcal.
Träning: 1h på crosstrainern
Kost:  1644 kcal - bra matdag!
Sömn: Ingen klocka ställd för första gången på denna veckan så sov nästan till 9.00!

Söndag
Steg: 3495, 2,621 km, 85,9 kcal - inte jagat steg idag pga skördetider så luften full utav stuff plus ville vila hälen.
Träning: 70 min tabata, 15 min rörlighet (kettlebellcirkel), 70 min cykling
Kost: 1612 kcal - sugen på allt idag men höll mig till planen med torsk, ugnsgrönsaker, kvarg, melon, omelett m.m.
Sömn: Sovit gott!

Sammanfattning
Veckans vikt: 75 kilo (1/8). Kvar till mål: 5 kilo! Upp 1 hg men ingen stress utan det är detta jag har jobbat med och fortsätter jobba med dvs att om jag bara stick with the program så kommer resultatet förr eller senare. Plus the time of the month så...
Steg: 6 utav 7 - godkänt resultat!
Träning: 5 utav 7 men har även cyklat en av de kvarvarande dagarna - guldstjärna tycker jag! Plus cykling till och från jobb 4 utav 5 dagar!
Kost: Egentligen bara i fredags som det blev lite mycket mat men är ändå helnöjd för vi prata mat och inte lösgodis :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…