Mysedag

Inleddes 6.45 med spinning men svanskotan ville inte riktigt samarbeta. Måste kanske vila från spinning ett tag. Synd när man nu kommit igång. Men har faktiskt beställt tid hos doktorn nu för jag börjar bli trött på detta nu. Efter spinning vart det PT tajm. Lite soft för att komma tillbaka in i rutinerna. Men också en ändring. Kommer nu köra med PT en gång i månaden istället för en gång i veckan. Vill lära mig att stå på mina egna ben så att säga.

Efter dusch och äggröra med bacon blev det en lite prommis med Levis the dog som jag passade idag. Eller rättare sagt det är han som är ute och går med mig :-) Vid lunchtid vart det dags för frisörbesök vilket vart välbehövligt. Men färg över det gråa och kort i nacken känner jag mig fin igen :-) Ännu en prommis med Levis och fästingborttagning, lite slummer på soffan så åkte maken och jag till Lomma för att bada. Men jag fegade ur. Är ju alldeles för kallt efter värmen i Turkiet. Men jag fick ändå en god middag på Oliveras. Mums för deras fiskgryta!!!

Imorgon är vilodag från träningen och maken och jag ska på utflykt och mys. Sen måste jag ju förbereda nästa ST Bootcamp passet som ska köras på torsdag. Ska bli så himla kul. Har du någon bra styrke eller smidighetsövning till mig?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass