Fasiken vad jag ångrar mig

Hade tänkt att gå och träna ikväll men i ösregnet hem så pallade jag inte. Istället blev jag sugen på vetebullar, varm choklad, chips och pizza. Var så nära men blev lchfbullar med smör och ja jag erkänner marmelad. Men drack vatten till. Så kunde blivit värre men inte bra fru Jensen.

Är fortfarande sugen och så himla uttråkad. Vad skulle jag nu göra hela kvällen? Bara skit på Tvn, maken skaffade ny telefon igår så han pillar bara på den och inget spännande på nätet. Vad gjorde jag innan jag inte tränade????

Javisst jag låg på soffan och käkade socker. Hade ju inte ork till något annan plus att då jobbade jag mycket och var inte hemma förrän 19 om ens det. Var ju tvungen att äta någon skräpmat på vägen hem också. Nu har jag en massa energi som jag inte gör av på jobb och träningen är verkligen min ventil. Fasiken vad jag ångrar mitt beslut.

Tror jag går och lägger mig för om jag sitter i soffan länge till så kommer min svanskota gå av på mitten. Och då går tiden snabbare till att klockan ringer 06 för morgondagens styrkepass. Ja jag vet crazy enligt vissa men tror mig jag blir en bättre människa både till sinne och kropp om jag får svettas på gymmet. Har vi lärt oss något nu Jensen? Hur tråkigt du än tror det ska bli så ta dig till gymmet för detta är ju inget alternativ!

Kommentarer

  1. Du får börja scrappa :-). Cecilia kan säkert inleda dig i frestelsen, jag vet av egen erfarenhet :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass