Bilder från 2010 - 2011 forts på hälsoresan

Här kommer foto från sommaren 2010, början på detta året och från denna sommaren. Ibland är det svårt att hitta bilder för när man inte mår så bra och känner sig bekväm i sin kropp så är man inte bästis med kameran... if you know what I mean :-)

Jag har ju även tagit foton i underkläder (jikes) den 2 januari och 3 juni detta året. Ska även göra det imorgon och vid årets slut. Känner mig dock inte riktigt redo att dela med mig utav dessa. Men jag jobbar på det och målet är att vid årets slut ha modet.

Sommaren 2010 efter jag gått upp 18 kilo under våren...

Bilder från nyår 2010


Bilder från denna sommaren 2011Kommentarer

 1. Hej Tina!
  Länge sen jag kommenterade hos dig,fast jag läser dagligen! Du är verkligen duktig! Sitter här och nickar och håller med när jag läser,så mkt stämmer in på mig själv.
  Men har jag gjort något åt det? Nej,har FORTFARANDE inte kommit igång...varken med kost eller motion.. Och medan jag velar och tramsar har jag lyckats göra mig själv tresiffrig :-(
  Imorgon ska jag ta tag i mitt liv! Innan något händer. Då är semestern slut och rutiner är väldigt välkomna! Dock är det så att jag inte kan bestämma mig för om jag ska göra resan ner med vv eller prova lchf igen. Är en sockerjunkie och det är verkligen jobbigt! Klart är att en sån som jag kan inte "unna" mig utan det måste bli ett totalt sockerstopp här! Hur nu det ska gå.. Tack för en inspirerande och trevlig sida!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Underbart Tina, helt otorligt vilken resa du gör, önskade att jag hade din inställning och tagit tag i saker och ting!
  Är så imponerad av dig!!!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
 3. Tack tjejer!!!! Jag vet att det inte är lätt att ta tag i det men ibland så är det bara just do it och att ta första steget. Jag tror på er!!!! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass