Test av Indoor Walking och TRX - Spännande!

Nu fortsätter utmaningarna. Två andra typer av träning som jag också har varit väldigt nyfiken på är Indoor Walking och TRX. Och nu ska jag få möjligheten att testa på det på ett gym i Malmö som heter Sportlife. Och jag är så spänd och har stor förväntan. Indoor walking tror jag inte bli något problem för det är liknande crosstrainer (se info nedan) men TRX blir nog höstens stora utmaning tillsammans med Kettlebells. Har du testat dessa träningsformerna?

Från Sportlife's hemsida:

"Indoor Walking är den senaste formen av konditionsträning i grupp. Den är enkel och effektiv och anpassad till alla. En säker träningsmetod där hela kroppen tränas. Kan liknas vid cykling, men istället för cyklar används en typ av "crosstrainer"!"

"TRX: Här använder du dig av ett band med handtag och öglor som är fästa i taket. Du jobbar med den egna kroppsvikten som tyngd. Det är bara fantasin som sätter stopp för vilka övningar du kan göra. Du tränar balans, styrka och inte minst bålstabilitet. Ett bra komplement till vanlig styrketräning."

Här hittar du annan information:
http://www.indoorwalking.nu/
http://www.trxtraining.com/
http://www.trxsverige.se/

Kommentarer

  1. Indoor walking är jättekul å svettigt! Jag gillar det!=) (Tränar ju på Sportlife i Jönköping)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Aha jag är på "ditt" gym. Ska bli spännande att testa. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass