I love rutiner

Andra dagen tillbaka på jobbet och don't get me wrong jag hade inte tackat nej till mer semester. Men vad jag tycker är otroligt skönt är rutinerna det medför vad det gäller träning och framför allt mat. När jag var iväg i Turkiet var det inga problem. Vi steg up tidigt, gick morgonpromenad, dusch, frukost, pool, lunch, pool, mellis, pool, dusch, middag, sova.

Brukar faktiskt inte ha några problem att snabbt få in rutiner när jag är borta. Det svåra är semester på hemmaplan. Dels har man tillgång till hela kylskåpet, frys, skafferi plus mataffärer och dels så frestas man att äta ute mycket. Och då ska man alltid "unna sig". Konstigt att man aldrig unnar sig med en sallad...

Vad röstar du på - rutiner eller ad hoc?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass