Julimånad - mål och resultat

Mitt mål under juli var att inte tappa träningen och maten under semestern. Plus att jag ville känna mig fin i min bikini. Om jag börjar med träningen så tycker jag att jag lyckats alldeles utmärkt. Har fått ihop 420 minuter varje vecka jag varit iväg. Visserligen inte så mycket styrka men morgonpromenader på 5 km längs strandpromendaden och vattengympa eller lite bröstsim är inte fy skam. Mycket frisk luft!

Maten har också funkat bra. Jag har följt LCHF så långt som möjligt men också unnat mig färskt bröd eller pommes ibland. Plus massa vattenmelon som varit som mitt snacks. Men inga sötsaker trots dignande efterrättsbord, nybakta våfflor, doughnuts, pannkakor varje eftermiddag vid poolen etc. Så jag är mycket nöjd med min insats.

Och jag fick bekräftelsen på vågen imorse. Innan jag åkte stod den på 91,0 kg (jäpp mens och sådant :-) ) och imorse visade den på 88,4 kg!!!! Ja annorlunda träning dvs enbart kondis, mycket svettningar etc. Men oavsett så har jag gått ner och det är jag ursäkta franskan jävligt nöjd med!!! Det är enbart 0,3 från lägsta resultatet i år från den 3 juni.

Och bikini - jo jag kände mig fin om än att jag inte är jättenöjd med varenda kroppsdel (läs rumpa och lår) så kände jag mig fin och jag bryr mig inte så mycket längre. Dvs jag travar runt i min bikini och är det någon som misstycker så får de väl göra det. Jag mår bra och är väldigt stolt över mig själv. Tänk vilka resultat min kropp kan visa vid årskiftet med 5 månaders träning till....

Kommentarer

  1. GRATTIS till ett toppenresultat!! Å va många minuter du lagt bakom dig på semestern! Heja dig!

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass