Världsrekord på löpbandet!!!

Ja jag satte ett nytt rekord idag!!! 1 km på 9,52 min. Ja jag vet inte mycket för andra men för mig jäkligt stort och det är med mig själv jag tävlar. Körde på incline 1,5 och det gör skillnad på benhinnorna dvs känner inget. Körde 4 min gång på speed 5,8 och 1 min spring på 7,2 (fortaste hittills). Men from 8 min var det bara att springa :-)

Fortsatte med intervaller i 30 min och sedan ökade jag inclinen. Fick dock lägga mig på 5,0 för annars kändes svansen. Speed 5,2 och med 1 kilos hantlar. Jag är så himla stolt över mig själv. Min dröm är ju att innan året är slut ska jag kunna springa 1 km non stop plus att 5 km ska göras på 45 minuter. Så det är bara att fortsätta att utmana sig själv. Hur utmanar du dig?

Kommentarer

  1. Löpning är min yttersta utmaning också, men av någon anledning har jag inte lyckats upprätthålla det även om jag gillar att springa. Vad jag tycker mig ha upptäckt är att många gånger sitter svårigheterna mer i huvudet än i konditionen, pushar jag mig själv (ökar hastigheten/tiden på löpbandet) så går det mycket lättare än jag föreställer mig.

    SvaraRadera
  2. Håller med dig - det sitter i huvudet och man måste pusha sig själv. Tex tryck upp ett hack på speeden och se det funkade ju :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass