Schema för SUPER SATURDAY

Jaha man måste ju planera sitt första träningskonvent lite fast det är ju lite tid kvar till den 3 sep. Misstänker att jag inte kommer att gå på alla pass för det dyker alltid upp andra saker eller får helt enkelt se vad jag orkar. Men såhär ser schemat ut:

Och jag tror för min del att jag kör: sh'bam, bodycombat, cx30, bodyattack, bodyjam, bodyvive och bodybalance. Men som skrivet man får ta det lite som det kommer när man väl är där. Hälften av pass känner jag till sedan innan dvs jag har kört på Studio S (combat, attack, jam och balance) och andra hälften har jag aldrig prövat så det ska bli spännande. Oavsett ska det bli himla kul! Hur hade du valt?

Kommentarer

  1. Helt klart hade Bodypump funnits med på min lista!=)) Älskar det! Annars hade jag nog testat Bodyattack för det har jag inte provat nån gång.=)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja pumpen är också kul men combat är ju min favvis så den går före :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass