Idag vart det dags för bells

Ni kanske kommer ihåg detta inlägget http://butterfly-tina.blogspot.com/2011/08/jippie-jag-ska-testa-kettlebells.html och idag var det dagen K. Uppe med tuppen för att träna en lördag hade ju inte skett för ett år sedan men idag var det bara joy.

Mötte upp träningskompisarna Rebeca och Malin och sedan bar det iväg till Kävlinge. Spännande och lite nervöst i magen för visste ju inte riktigt vad som väntade. Men med underbara kompisar med sig visste jag att oavsett så vart hejaklacken närvarande :-) Kändes tryggt och jag kände mig laddad till max.

Hur gick det då? Om vi säger så är I am hooked. Det var typ cirkelträning eller som Sarahs och mitt Bootcamp vi har kört i somras. 12 stationer med olika övningar såsom kettlebells för biceps, axel och triceps plus för kroppen/ben. Sedan även sit-ups, plankan, armhävningar. Pilatesbollar och stepup-bräda var också involverat. Körde 45 sek alt 60 sek på varje station sedan bytade man. Körde ett varv och sen fick man en kort vila.

Det var sann träningsglädje idag och självförtroendet är på topp igen!!! Detta måste jag göra igen dvs kettlebells. Ska köpa någon lätt bells till at börja med och testa olika övningar. Men för att få in rätt teknik så har jag bestämt mig att gå en teknikkurs. Bara ett problem den går idag och nästa är dagen då vi flyttar. Hmm men det löser sig. Huvudsaken är att jag bestämt mig. This is for me!!!

Kommentarer

 1. Det verkar SÅ kul med kettlebells! Hoppas det kommer till mitt gym snart!=)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa - hur har jag kunnat missa din kommentar? Jo det är det och har det kommit till ditt gym än? Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass