Seg Söndag

Idag har varit en slappedag. Maken och jag sov länge efter gårdagens kräftskiva. Jag körde men vart trött så det var skönt att sova ut. Sen har vi bara myst och tittat på film. Imorgon börjar ju min Utmaning och det känns väldigt bra. Behöver få lite mer motivation att skärpa till kosten.

Igår på festen fanns väldigt många frestelser: chokladtårta, ostbågar, popcorn, chips, choklad, jordnötsringar. Men jag åt inget. Höllt mig till min räkmacka och jordgubbarna jag hade med mig. Tufft men jag hade en ytterligare motivation. Jag hade glufsat i mig en massa chips under eftermiddagen - just because I am worth it! Eller nåt.

Men imorgon sparkar det igång. Vi är 10 stycken tjejer som satt upp våra mål. Väldigt varierande men ett team verkar vara styrketräning och kosten dvs dra ner på frestelserna. Mitt mål är ju som skrivet ett viktmål och det är framför allt kosten som jag måste skärpa till. Så from nu inga chips förrän till min födelsedag om exakt 4 månader!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass