Run Tina Run

Imorse ringde klockan 06.00 och jag hoppade direkt upp ur sängen med ett leende... Eller snarare låg och drog mig i 10 minuter och sedan släpade jag mig upp. Men man går inte ner till 78 kilo genom att ligga kvar i sängen så det är bara på det. Hade tänkt att köra BodyBalance men dels så kände jag att svansen inte riktigt vill det och dels så lockade de nya lila skorna.

Nu sitter jag i soffan mycket nöjd med min prestation. Jag kände mig laddad men samtidigt är mina ben väldigt tunga idag efter gårdagens Bootcamp. Baksidan av låren och rumpan känns och det är ett understatement. Men skam den som ger sig. Man vinner ju inget om man alltid kör på bekvämlighetsnivån. Inte att det ska göra ont men lite får man ju kämpa.

Och det gjorde jag idag. Jag körde de första 30 minuterna på incline 1,5 dvs svag lutning mest för att jag känner att då får jag inte så ont i benhinnorna. Speed 5,8 med snabb gång i 5 minuter och sedan sprang jag på 7,0 i 1 minut. Jisses som jag svettades och flåsade. Snabbaste speeden jag sprungit på. Har nog mer men inte idag med tunga ben.

Efter det körde jag 30 minuter på incline 6,0 och speed 5,2 med 1 kgs hantlar. Tufft tufft tufft och segt men jävlar i nama jag ska klara det!!! Och det gjorde jag. Rekord i speed och denna inclinen under så lång tid. Nedvarning i 5 minuter på bandet och sedan en lång stretch.

Om skorna? Jag blir glad när jag sätter dem på mig pga av färgen men också för att jag känner mig så "professionell". Bra stöttning i fotvalvet och kände inget i knä och benhinnor som jag brukade. Dock lite skav på höger häl men det är inget ovanligt för mig. Brukar jag få av nya skor så det är bara att sätta dit ett plåster och köra på. Betyg 5 av 5 utav denna bloggerskan :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass