Är du nöjd?

Om du läste detta inlägget "Så himla nyfiken" så är du kanske nyfiken på vad kuvertet innehöll. Det var ett jättefint kort med text skriven som gick rakt in i mitt hjärta från min underbara träningskompis. Jag blev så glad, rörd, lycklig och stolt. Tvingade maken att läsa flera gånger och själv så har jag tagit fram det lite då och då. Varje gång jag läser det sprider sig en må bra känsla i kroppen. Kan inte tacka dig nog Sarah för de fina orden!!!!

Lärdomen jag tog med mig (förutom att man kan göra en annan människa så glad genom att bara säga vad man tycker/har tänkt på eller skriva det på ett fint kort :-) även om man inte känner varandra jätteväl) är att det är ingen annan än jag som ska vara nöjd med min prestation. Vad alla andra tycker och tänker om min träning, mitt kostval, mitt sätt att leva eller you name it betyder inget. Det som betyder något är om jag är nöjd med mitt val, om jag är nöjd med vad jag äter, om jag är nöjd över nedlagda träningsminuter.

Och vet ni vad - jag är jäkligt nöjd och stolt. Har hittat min väg och min stil genom livet till en bättre hälsa. Är du nöjd?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass