Ska på föreläsning

Skrev ju för en tid sedan att jag ville hitta lite föreläsningar att gå på för att få lite inspiration. Idag har jag köpt biljett till en föreläsning i Helsingborg i september. Ska bli spännande. Vill du följa med?

http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=247156775307983
http://www.colting.se/

Kommentarer

 1. Synd att det är en bit till Helsingborg bara...hade varit superkul att gå!=)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kommer kanske till något ort i närheten av dig! Annars får jag skriva ett referat här i bloggen och ta foto så är det som du är med :-)

  SvaraRadera
 3. Ja gör det!=)) Jag håller utkik, vet om EN föreläsning med lchf som ska hållas en 7-8 mil bort, dessvärre var det inte satt något datum än...hittade den i Medborgarskolans blaska som kom nyligen. Tänkte faktiskt ringa å kolla hur det blir med den och se om jag kan ta mig dit!=)

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass