Världens bästa hejarklack!!!

Det har jag!!! På jobb, på gymmet, maken, mamma, från bokklubben, från kompisar och från helt okända människor via bloggen. När jag deppar ihop helt som igår så tjötar jag med maken som lyssnar och ger lugnade råd. Och jag får fina peppande kommentarer här i bloggen, på fb, via sms och i verkliga livet.

Likaså när jag sedan blir glad över vad vågen visar eller ett kuligt pass så är ni där och hejar. I vått och torrt, i medgång och motgång, i depp och i glädjefnatt. Ni e bara BÄST och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka för allt stöd men jag säger det i alla fall - STORT TACK med er i min ringhörna vet jag att jag kan lyckas!!!

Imorgonbitti är det dags att testa Kettlebells med några av tjejerna från hejarklacken. Ska bli så kul. Men nu soffmys med maken. I am truly blessed!

Kommentarer

  1. Hoppas på en recension av Kettlebells, är så sugen på att testa men har inte riktigt vågat än:)
    Och anledningen till att du får så mycket pepp och hejarop på bloggen är för att du är en sådan inspiration till oss andra!

    SvaraRadera
  2. Hej Kicki, absolut kommer en recension - bloggen följer ju med :-) Tack så jättemycket för dina fina ord. Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass