Se Malmö på Segway

Precis hemkommen från Segway turen i Malmö. Så himla kul men med skräckblandad förtjusning! Och roligt att se Malmö på detta sättet även om det ibland vart lite svårt att slappna av i värsta trafiken. Jag tyckte det var roligast i parken för där kunde man relaxa mer och köra på.

Kan verkligen rekommendera dig att testa. Tar liten stund att vänja sig vid att luta sig hit och dit men jisses vad kul. Hade också lite skräck i en nedförsbacke i parken då jag lutade mig framåt istället för bak dvs ökade farten. Då blev det ett litet tjut från denna bloggerskan som maken skrattade gott åt...

En annan sak - bered dig på att bli uttittad och utpekad. Alla glor på en men med ett leende i alla fall :-) Plus testa inte att köra Segway när du har värsta träningsvärken i benen. Jisses trodde benen skulle vika sig helt när jag klev av.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass