Dagens motion = Städning

Är ju min tur att ha Bokklubben här på onsdag och lägenheten såg ut som ett bombnedslag. Igår handlade jag de flesta ingredienserna till maten. Blir LCHF-kyckling och sallad. Så det är nästan klart. Fast idag fick jag fart och nu är här nystädat. Fick bli dagens motion - har ju ändå fått ihopa mina minuter och det kan vara bra för återhämtningen med en extra vilodag.

Annars har eftermiddagen tillbringats i Kävlinge på gudbarnskalas. Chokladpudding och glass till efterrätt. Men det gick bra även om för en sekund hela kroppen skriker JAG VILL OCKSÅ HA! Bara att bita ihop. Blir inget årsmål om man sätter i sig sådant så det är bara att köra på. Hur har det gått för dig i helgen? Några frestelser och vad blev valet?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass