I feel violated...

Var hos doktorn i förmiddags för att kolla upp min svanskota. Har ju haft problem med den tidigare när jag flög mycket i jobbet plus vägde 30 kilo till. Men varit bra det senaste året fram tills efter bussresan till Rom nu i juni.

Har haft så himla ont och fick äntligen ändan (bokstatvligt...) ur soffan och en tid hos doktorn. Förklarade mitt problem dvs att jag får jätteont när jag sitter etc. Hon bad mig lägga mig på britsen för att hon skulle undersöka mig.

Jag i min enfald tror hon ska klämma lite på rumpan. Men rätt vad det är så hör jag ett klatsch och sedan fick jag en obehövlig överraskning. Ska besparar er fler detaljer men låt oss säga att det var en grundlig invärtes undersökning av min svans och jag gick väldigt bredbent tillbaka till kontoret...så pratar vi aldrig mer om detta!

The doctor's order blev piller i 10 dagar och användandet av badring vid sittande. Doktorn rekommenderade leksaksaffären runt hörnet och varierande storlekar för att hitta den ultimata passformen. Så nu hoppas jag på att detta hjälper och ser fram emot att flyga nästa gång med min fina Disney badring... Dock känns det skönt att det inte är någon fara och att jag ska träna/röra på mig så mycket som möjligt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass