Mina allra första löparskor

Har ju varit lite nervig inför detta men jag klarade det galant. Först av med skorna och stå barfota på en glaslåda. Efter det på med ett par skor för löpbandet. Började med att gå lite och sedan ökade expediten farten så jag fick springa på. Tror aldrig jag sprungit så fort :-)

Sedan fram med lite olika exemplar som prövades. Jag fastnade för dessa. Adidas Supernova Glide är tydligen namnet och de är lila... Anledningen varför att valet föll på dessa var att jag fick jättebra support i fotvalvet som jag alltid brukar få lite kramp i. Nu återstår att se hur det slutar men på lördag är det invigning på löpbandet. Måste ju vara insprungna till IFORM-loppet den 29 aug.

Det bästa med dagen förutom att jag faktiskt tog mod till mig att gå till Löplabbet? Maken blev mycket imponerad utav min gång och löpstil. Me like!


Kommentarer

 1. Grattis till de nya skorna! Snygga!

  SvaraRadera
 2. sköna löparskor! lycka till med loppet nu, håller tummarna :)

  SvaraRadera
 3. Snygga!

  Passar på jobbet med (det var väl så du tänkte när du valde lila skor...?)

  Charlotte

  SvaraRadera
 4. Charlotte - det tänkte jag inte ens på men självklart :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass