Nytt rekord på löpbandet

YES! Nytt rekord sattes på löpbandet imorse. Jag avverkade 1 km på 8,56 min dvs nästan 1 minuts förbättring. Sprang 2 min på 7,3 speeden och gick 2 min på 5,8. Sedan körde jag på 6,1 i gång. Vill ju öva upp den totala hastigheten på 5 km men samtidigt inte köra slut på mig så jag skadar mig. Får ju inte missa loppet.

När klockan visade 46 minuter så var jag så nära 5km så då satte jag fart på benen och sprang i mål på 48,06 minuter. Rekordet på 5 km. Intressant att i mars så var 6,1 speeden jag sprang till, idag är det gång hastigheten. Likaså nedvarvningen på 5,0 var fort gång i mars....

Så nu jäklar ska jag klara I Form på under 45 minuter!!!! Men det gäller att ligga i på löpbandet plus att stärka kroppen med styrkeövningar. Och det hade ju inte skadat om något kilo försvann så rumpan blir lite lättare att förflytta. Heja, heja, heja mig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass