Frustration på löpbandet

Okej jag fick väl inte den bästa starten när jag hällde halva vattenflaskan över mig och löpbandet innan jag ens gått 30 sekunder men jisses vad jag vart frustrerade imorse. Jag vill ju så gärna klara mitt mål att gå/springa 5 km på 45 minuter på I Form loppet nästa tisdag. Men det lutar mer och mer åt att ja jag kommer vara i närheten av 48.

Inget fel i det men ibland vill man bara nå ett drömmål och jag är så nära. Har kondisen men knäna och benhinnorna pallar inte trycket av 89 kilo. Därför blir jag frustrerad och ibland så är det bara så. Men jag ger inte upp - det kommer antagligen bara inte att ske nästa tisdag. Eller så blir man peppad av deltagarna men knäna är ju knä oavsett...

Kommentarer

  1. Lite extra kraft får man alltid när det är tävling. Jag skall också springa i form loppet. Ha det så skoj kram Cee

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass