Hmm Flora...

Okej jag tror ju inte att det finns någon livsmedelsproduktion idag som är 100% men detta låter ju inget vidare... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15684616.ab Jag fortsätter med smöret jag.


Kommentarer

  1. Jag har sett liknande såna här jämförande översikter förr, men här framstår det nästan som om smörtillverkningen är krånglig medan margarinproduktionen har färre antal steg. Konstigt tycker jag...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att alla livsmedelsproduktion har sina för och nackdelar. Annars får vi väl skaffa en mjölkko och gå all naturell :-)

      Radera
  2. Jag läste också det där, sååå läskigt!!! Vi kör bregott! Och tyvärr gärna saltat då jag älskar det!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man får ju ha lite balans på nyttigheterna :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Varför är jag öppen med min Gastric Bypass?

Jag är tillbaka...

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness