När PT:n är borta...

...så får bloggerskan svinga lite. Stackars PT-Malou hade ätit något olämpligt så jag körde själv imorse. Tycker jag vart riktigt duktig då jag efter uppvärmningen samt rörlighet med pinnen körde en 30 min kettlebells med diverse övningar. Kul när det liksom sitter i huvudet och kroppen och man bara gör! Blev rejält svettig, trött och fick upp pulsen - I love!

Liksom förra gången the bells följde med till gymmet blir man lite uttittad men det får man ta :-) Får också en del frågor och det är kul bl.a. om jag inte skulle köra lite introduktionspass på gymmet... Efter genomköraren så blev det några andra övningar innan det vart dags för stretch och the boring rehab-övningarna för svansen. Voila dagens pass avklarat.

De fina bellsen men lite tufft med höger hand idag pga av helgens skrivande...

Vänster hand - funkar inte med handskar utan nu måste jag införskaffa tejp!

Höger hand - hmm ser lite äckligt ut...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recension av tyngdtäcke

Hur många burpees?

Har du en hinklista?