Längtar!

Den 28 december i år blir ju denna bloggerskan 40 år minsann. Och bloggerskans make fyller 50 år i början på februari. Har pratat fram och tillbaka hur vi vill fira. Nu har vi bestämt oss! Det blir gemensam fest nästa sommar för det är kuligare att ha garden party när man inte behöver frysa häcken av sig (visserligen ingen garanti med den svenska sommaren...). Men vi vill även fira oss själva bara vi :-)

Så när jag fyller år åker vi bort på spa över helgen för vi vill fira julen och nyår hemma. Sedan den 31 januari åker vi till äventyr och värmen. Har ju varit en del reklam på sista tiden om Eilat och det är precis dit vi ska åka. Maken har precis bokat - först en veckas rundresa i Israel och sedan en latvecka i Eilat. Tjoho ska bli både spännande och skönt. Längtar redan...

http://www.solresor.se/resa-till/tema/rundresor/israel/israel-genom-tid-och-rum/
http://www.solresor.se/resa-till/israel/eilat/hotel-isrotel-lagoona/

Kommentarer

 1. Hallå du!! Herre gud, det är fasen snart 100 år sedan vi sågs senast. Det är Jenny från au-pair-tiden i Schweiz resp. Frankrike som skriver. Minns du??
  Såg ditt fina fejs i ett nummer av LCHF-magasinet för ett tag sedan. Vilken tur att jag till slut bestämde mig för att köpa tidningen i alla fall! Annars hade jag fått fortsätta att undra var du finns och vad du gör idag...Har tänkt mycket på både dig och A-S, ska du veta!
  Kul att se dig, verkligen! Och härligt att läsa om din vikt- och träningsresa! Jag tittar in lite då och då ;-)
  Lycka till med fortsatta utbildningar och träningspass!
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hej Jenny!!!! Saknat dig och också undrat. Kan du inte maila mig eller leta upp mig på fb!!! Hade varit kul att ses på riktigt! KRAM

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Återträff på Aleris