Höstmys har jag fått!

Har konstaterat det tidigare men idag fick jag det bekräftat. Jag har verkligen de bästa kompisarna i mitt liv. Idag stod det myslunch med goa Lotta som du stött på tidigare i bloggen bla för hon var så snäll och gjorde mig sällskap under Tjejmilen helgen när maken fick förhinder. Och vet ni vad? Jag fick höstmys utav henne. En fin paket med gottluktande te som jag nu myser med i soffan och en fin nyckelring.

Den sistnämnda har mottot: "Följ dina drömmar - det är ditt liv!" Hon sa att hon tänkt på mig när hon såg den. Hallå har jag de bästa vännerna eller har jag de bästa vännerna? Rebeca köper fina rosa fjärilslyktor och Lotta fin nyckelring. Och tidigare har jag fått fina presenter för att någon tänker på mig när de ser det. Så glad och tacksam för att ha sådana här vänner i mitt liv och få sådan omtanke. Kan bara hoppas jag återgälda det ens 10% och tack alla för ni är så snälla emot mig!!!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Återträff på Aleris