20 kilo!?!

Jag trodde det vart dags för pass 5 eftersom det är ny vecka men hade missat att pass 4 har ju inte genomförts. Så TRX byttes ut mot skivstången. Men inga problem för stången och jag är ju bästisar numera och jag tycker olympiska lyft är så himla kul. Framför allt för att jag känner mig STARK! Skönt också att känna att man har energi och kraft i kroppen igen för förra veckan vart man ju lite matt :-)

Efter uppvärmningen så blev det diverse övningar med stången utan vikt tex benböj, axelpress, good mornings och lite sånt. Efter det över på tyngre vikter i bland annat bröstpress. Där dagens bästa blev något på 30 kilo. Tungt och med träningsvärk men det gick. Efter det blev det marklyft där jag slog PB... Ja alltså världrekord för Tina enligt träningsförkortningar.

Den notering jag kunde hitta i bloggen är i från 22 mars http://www.butterflytina.com/2012/03/olympiska-lyft-videokavalkad.html och då vart det 52 kilo som stod på schemat. Idag blev det 72 kilo och 5 reptitioner. Först skulle jag bara göra 3 stycken men PT-Malou tyckte det gick så bra så att det fick bli två till på video för den kära bloggpubliken...

Skällde lite på henne att hon alltid ska filma i slutet. Tycker vi ska inleda med filmning istället innan jag är helt svettig och slut. Men ack nej det är bara att göra som PT:n säger till en... Längre ner kan du se resultatet. Och vet du vad? Jag kan nog ta mer och 100 kilo är ju målet. Det är alltså 28 kilo kvar så nu får jag öva, öva och åter igen öva.

Avslutade med att hänga i det där "takräcket" för att åter igen öva på att hänga där. Så nu har vi bestämt att varje pass ska avslutas där för en vacker dag så ska jag klara det. Här kan du se mitt allra först försök http://www.youtube.com/watch?v=1wAPuWiMrzA&feature=plcp och jag önskar jag kunde säga att det såg vackrare ut idag men betvivlar det... Vad har du eller ska du träna idag?

Marklyft - 72 kilo - Världsrekord för bloggerskan

Kommentarer

 1. va duktig du är Tina.... Stakt tjej :-)
  Själv ska jag på ett Body Pump pass efter jobbet..
  Sista veckorna har det blivit 4 pass iveckan och jag märker hur mycket starkare man blir , ökat mina vikter rejält. Å jag känner och märker resultatet av min träningspass.. De e Gött de!! Ha en underbar dag Tina ! //Sussie M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sussie! Ja visst är det en häftig känsla att se och uppleva sin egna förbättring. Hoppas det gick bra på pumpen! Detsamma!

   Radera
 2. T-Bar (bodypump) blir det för mig idag. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Ser jättebra ut tycker jag, och vad lyxigt att ha PT som puschar. Jag kommer att köra mitt pass jag gjort hemma för att hålla mig iform, jag tränar då med min egen kroppvikt och träningscykel det kallas calisthenics.
  Bra jobbat, önskar dig en fortsatt bra dag!
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är lyx och PT-Malou är bäst! Jag gillar verkligen att träna med den egna vikten i olika övningar men är inte så bra på att träna hemma... än :-) Tack så mycket och detsamma!

   Radera
 4. Åh superstrakt! Vad härligt när du själv känner att du är starkare!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass