Ödsligt på gymmet

Tjoho jag kom upp och iväg till gymmet imorse. Har varit ett tag sedan jag kommit upp en måndag men trots mörker och regn så gick det idag. Så skön start på dagen och de första 10 minuterna var jag helt själv på gymmet. Lugnt och skönt men nästan lite ödsligt. Fast sen kom ju 5 till så då vart vi hela 6 stycken... Imorgonbitti är det dags för PT-Malou och pass 5 dvs TRX, pilatesboll och medicinboll. Kuligt och vi får se om det blir någon videon :-)

Älskar att starta dagen med träning och nu gör det ju inte ont i kroppen efter kettlebellshelgen heller. Latjade faktiskt runt med den lilla bellen de har på Studion S även om man kan glömma tvåhandsfattning på den varianten... Funderar på att ta med en rosa 8:a på onsdag så jag kan göra övningarna korrekt. Men känns lite dumt att checka in med en kettlebell i handen. Fast å andra sidan varför inte jag måste ju öva...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass